skip to Main Content

Maatwerk

In kunststof verpakking

Een goede kunststof verpakking verdient zichzelf snel terug doordat zij meerdere functies vervult: zij bespaart ruimte tijdens transport en opslag, beschermt het product tegen beschadigingen én zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Novapac maakt in nauw overleg met de klant een thermogevormde verpakking op maat. Snel en efficïënt!

Bij Novapac neemt het gehele ontwikkelingsproces, van handgemaakt prototype tot complete matrijs, slechts enkele weken in beslag. De matrijzen zijn geschikt voor het produceren van kunststof verpakkingen variërend van series van vijfduizend tot vele miljoenen producten.

Milieuvriendelijk
Novapac werkt uitsluitend met milieuvriendelijke kunststoffen zoals PS, PP, APET en G-PET. Als één van de weinigen in Europa werkt Novapac ook met het unieke OPS, een hoogglanzend, geur- en smaakvrij materiaal dat met name geschikt is voor het verpakken van voedingsmiddelen. Daarnaast worden steeds meer producten verpakt in PLA, een uit maïszetmeel samengesteld en volledig biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Hierdoor voldoet Novapac aan alle eisen van een moderne, maatschappelijk verantwoorde onderneming, waarvoor duurzaamheid buitengewoon belangrijk is.

Neem contact op Onze producten
novapac-icoon-research-alt
novapac-icoon-research

eigen ontwerp
afdeling

novapac-icoon-stuks-alt
novapac-icoon-stuks

meer dan 1,3 miljoen
stuks per dag

novapac-icoon-afval-alt
novapac-icoon-afval

100% hergebruik
reststromen

novapac-icoon-productie-alt
novapac-icoon-productie

Levering
op afroep