skip to Main Content

Novapac

De start van een verpakkingsspecialist

In een bedrijfsverzamelgebouw in Almelo start Anno Hart op 1 april 1990 een bedrijf dat zich toelegt op het vervaardigen van interieurs voor het verpakken van koek, banket en chocolade. Dat is het prille begin van Novapac BV.

In de daaropvolgende jaren breidt het assortiment zich snel uit met schalen en trays voor de vlees- en visindustrie en de aardappel-, groente- en fruitsector. In 1996 verhuist het bedrijf naar een ruimere locatie op het industrieterrein Twente in Almelo. De klantgerichte maat-aanpak blijkt ook in de non food-sector goed aan te slaan. Vanaf eind jaren negentig levert Novapac een diversiteit aan trays en blisters voor het verpakken van onder meer computersupplies, calculators, afstandsbedieningen en inlays voor cosmetica.

In 2006 verwerft de onderneming het BRC/IOP-certificaat. Inmiddels beslaat het bedrijf een totale oppervlakte van 6.500m², met een opslagruimte van 4.000m² en een productieruimte van 2.500m². Om aan de hoge eisen van de klant te blijven voldoen, werkt Novapac ook in de toekomst aan het verder verbeteren van de service, de kwaliteit en de duurzaamheid van de productie.

Neem contact op Onze producten
novapac-icoon-research-alt
novapac-icoon-research

eigen ontwerp
afdeling

novapac-icoon-stuks-alt
novapac-icoon-stuks

meer dan 1,3 miljoen
stuks per dag

novapac-icoon-afval-alt
novapac-icoon-afval

100% hergebruik
reststromen

novapac-icoon-productie-alt
novapac-icoon-productie

Levering
op afroep