skip to Main Content

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je in het team van de New Packaging Group op locatie Novapac in Almelo. Jij bent verantwoordelijk voor het analyseren van klantrelaties, het verwerken van orders en uitwerken van offertes. Je beschikt over technische affiniteit en je bent analytisch en leergierig. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder! 

 

Dit krijg je als Commercieel medewerker binnendienst bij Novapac

 

 • Een afwisselende baan binnen een internationale organisatie die continue in beweging is;
 • Een passend en uitdagend salaris;
 • Mogelijkheid tot een fiets van de zaak
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Ruimte en budget voor eigen ontwikkeling;
 • Fijne groep collega’s met een informele en flexibele werksfeer;

 

Jouw dag als Commercieel Medewerker Binnendienst? Die ziet er zo uit!

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een divers takenpakket. Geen dag is daarom hetzelfde. 

Je begint de dag met het controleren van emails en het beantwoorden van klantvragen. Daarna worden orders bevestigd, worden voorraden bijgehouden en voorraden bijbesteld. Ook werk je offertes uit en informeer je klanten over voorraden en levertijden.

In klantsituaties ben je in staat om snel te analyseren en vervolgens te reageren. Je bent verantwoordelijk voor relatiebeheer van een klantengroep en de schakel tussen klant en interne productieplanning en inkoop. Dit doe je aan de hand van inventarisaties en analyses van klantbehoeftes en dit vertaal je naar een passend advies. Verder werk je continue aan een hoge klanttevredenheid. Daarbij vinden we zelf initiatief erg belangrijk.

 

Herkenbaar?

 

 • Jij beschikt over technische affiniteit
 • Jij hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse taal; uitstekend, Engelse taal; goed, Duitse taal een pré
 • Jij hebt minimaal 3 jaar commerciële ervaring
 • Jij beschikt over Technisch of commercieel MBO/HBO werk en denkniveau

 

Over Novapac en New Packaging Group

Novapac is al meer dan dertig jaar dé specialist in het ontwikkelen en produceren van thermogevormde kunststof verpakkingen, zowel voor standaard oplossingen als voor maatwerk. Uw wensen gekoppeld aan onze creativiteit en expertise leiden tot de door u gewenste, unieke verpakking. Compleet individueel maatwerk dus! Novapac produceert verpakkingen voor zowel food als non food toepassingen.

 

New Packaging Group is een innovatief platform gebouwd door producenten van verpakkingen. De groep heeft de ambitie om gezamenlijk de krachten te bundelen om duurzame ontwikkeling te realiseren voor medewerkers, partners, relaties en leveranciers. Hierbij staat de verpakking van morgen centraal en zet de groep zich actief in om verspilling binnen de industrie tegen te gaan, afvalstromen te reduceren, efficiënt her te gebruiken en te recyclen. Naast Novapac bestaat de New Packaging Group op dit moment uit branchegenoten Bliston Packaging, Meulendijks Packaging en Nedupack.

 

Solliciteer op deze vacature! 

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Igor Dolfin op 06-28020102. Wil je direct solliciteren? Dat kan aan de hand van een cv en korte motivatiebrief via hrm@newpackaginggroup.nl t.a.v. Angelique Ruitenbeek. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Offerteaanvraag formulier

  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw
  gegevens door deze website. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

  Offerteaanvraag formulier op maat

   Vraag een offerte aan, op maat specifiek voor uw product

   Contactgegevens & uw product   Eigenschappen eindproduct

   Afmetingen verpakking

   Afnamegrootte


   Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.