skip to Main Content

Vacature KAM medewerker

 

Als KAM medewerker werk je in het team van de New Packaging Group op locatie Novapac in Almelo. Jij bent verantwoordelijk voor de borging van kwaliteit en productie efficiency, veiligheid en MVO. Je stelt daarbij regels op en bewaakt de veiligheid, gezondheid en welzijn van je collega’s. Je bent nauwkeurig, analytisch en je kunt werken onder tijdsdruk. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder! 

 

Dit krijg je als KAM medewerker bij Novapac

 

 • Een afwisselende baan binnen een internationale organisatie die continue in beweging is;
 • Een passend en uitdagend salaris;
 • Mogelijkheid tot een fiets van de zaak
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Ruimte en budget voor eigen ontwikkeling;
 • Fijne groep collega’s met een informele en flexibele werksfeer;

 

Jouw dag als KAM medewerker? Die ziet er zo uit!

Als KAM medewerker heb je een divers takenpakket. Geen dag is daarom hetzelfde. 

 

Je bent verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteitsgaranties, zowel naar de klant, als in het totale interne productieproces. Dit doe je aan de hand van interne en externe audits, zoals een kwaliteitscontrole. Ook geef je voorlichting aan het personeel op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid en zorg je dat de voorraad van facilitaire artikelen altijd op orde is. 

 

Je zorgt voor de uitvoering van administratieve procedures waarbij je fouten of afwijkingen die zich voor kunnen doen vastlegt en juist opvolgt met als doel ze tot nul te reduceren. Je zorgt voor het up to date houden met betrekking tot de BRC certificering, het bijbehorende veiligheidssysteem en de RI en E. Je bewaakt hierbij de voor jou bekende BRC normering, maar ook de algemene milieu- veiligheids- en hygiëneregels. Klachten van klanten, leveranciers of interne organisatie neem je hierin mee en handel je af.

 

Bij deze bewaking en borging zorg jij voor verbetervoorstellen voor het gehele bedrijfsproces, denk aan projecten inzake nieuwe en aangepaste producten, maar ook het actualiseren van het kwaliteitshandboek. Je levert input aan de KAM manager van de New Packaging Group voor het opstellen van de managementreview en optimaliseert bedrijfsrapportages aan het management.

 

Overige werkzaamheden zijn:

 

 • Aansturen en bewaken van algehele schoonmaakplanning
 • De ongediertebestrijding op niveau houden
 • Het zorg dragen voor een voldoende modellen die als voorbeeld kunnen dienen voor klanten of productspecificaties.

 

Herkenbaar?

 

 • Jij hebt een afgeronde mbo opleiding, gericht op kwaliteitsmanagement 
 • Jij weet alles van de onderwerpen BRC, HACCP en ISO normeringen
 • Jij hebt overtuigingskracht 
 • Jij bent adviesvaardig
 • Jij zorgt voor een nauwkeurig administratie en rapportage

Voor de middellange termijn behoren een opleiding tot interne auditor en veiligheidsfunctionaris tot de gewenste cursussen om te volgen. 

 

Over Novapac en New Packaging Group

Novapac is al meer dan dertig jaar dé specialist in het ontwikkelen en produceren van thermogevormde kunststof verpakkingen, zowel voor standaard oplossingen als voor maatwerk. Uw wensen gekoppeld aan onze creativiteit en expertise leiden tot de door u gewenste, unieke verpakking. Compleet individueel maatwerk dus! Novapac produceert verpakkingen voor zowel food als non food toepassingen.

 

New Packaging Group is een innovatief platform gebouwd door producenten van verpakkingen. De groep heeft de ambitie om gezamenlijk de krachten te bundelen om duurzame ontwikkeling te realiseren voor medewerkers, partners, relaties en leveranciers. Hierbij staat de verpakking van morgen centraal en zet de groep zich actief in om verspilling binnen de industrie tegen te gaan, afvalstromen te reduceren, efficiënt her te gebruiken en te recyclen. Naast Novapac bestaat de New Packaging Group op dit moment uit branchegenoten Bliston Packaging, Meulendijks Packaging en Nedupack.

 

Solliciteer op deze vacature! 

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met F. Karssen op 06-82991957. Wil je direct solliciteren? Dat kan aan de hand van een cv en korte motivatiebrief via HR@bliston.nl t.a.v. Angelique Ruitenbeek. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

 

Offerteaanvraag formulier

  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw
  gegevens door deze website. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Offerteaanvraag formulier op maat

   Vraag een offerte aan, op maat specifiek voor uw product

   Contactgegevens & uw product   Eigenschappen eindproduct

   Afmetingen verpakking

   Afnamegrootte


   Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

    

    

   Dit zal sluiten in 0 seconden